WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Saturday, January 21, 2012

641

Semalam,  buat pertama kali berblog seramai 641 orang pengunjung sedang melayari Hok Sengoti pada waktu yang sama. Mak aii, terkebil mata den negoknya. Bukan apa, inilah pertama kali begitu banyak pengunjung singgah di Hok Sengoti.Bukan apa, sejak akhir-akhir ni memang nafsu berblog dan berziarah makin berkurangan kerana dihambat kepenatan dan kesibukan. Sehari pun hanya ada sekitar 1k pageviews sahaja. Namun semalam, semua orang mencari berita tentang pemergian arwah Izwan Pilus. Dan jumpah pageviews berita itu sahaja hampir mencecah 5k. Kalau blog popular tu, 5k ni celah gigi je kan. Kita yang merangkak dan bertatih ni kira pencapaian besar la. Tu pun entri SEO juga yang membantu.

Apapun, Imanshah nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapka  selamat menyambut Gong Xi Fa Chai buat semua sahabat dan rakyat malaysia yang berbangsa tiong hua. Semoga perpaduan dan keamanan yang dikecapi zaman berzaman ini akan terus berkekalan.


TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

0 GENTA RASA:

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget