WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, April 5, 2012

BUKAN BERWAJAH BARU

Nak kata wajah baru tidak juga, cuma Imanshah tukarkan gambar yang tersengih selalunya kepada gambar membelakangkan pembaca. Jangan marah ya, dah segan lah rasanya dok tunjuk muka besar gedabak kat blog. Dah lama teringin buang gambar tu, tapi masa tak mengizinkan. Hari ini header Hok Sengoti berubah sedikit.


Jangan pula cakap Imanshah sombong ye. Cuma nak lebih bersifat "low profile". Apapun , gambar Imanshah sedang memandang tulisan HOK SENGOTI cukup signifikan. Memandang ke hadapan dan masa depan agar HOK SENGOTI terus diterima oleh seluruh khalayaknya. Terima kasih kerana sokongan anda. Inilah Sekolah Kehidupan.



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

6 GENTA RASA:

Yatie Awang said...

alhamdulillah...moga hok sengoti sentiasa sukses

gadisBunga said...

kalau low profile kene tunjuk gambo belah bawah je. hihik!

Rtp Farra Arisha said...

looks smart! hopefully you'll get extra spirit to write and to share beneficial stories into this blog! :)

kakcik said...

Kita buat apa yang selesa untuk kita tapi tidak merengsakan untuk yang membaca. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

patut nampak pelik je header tu.... hehehehe....bagi bontot kat reader

siti murni said...

Simbolik header baru imanshah...:)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget