WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, May 22, 2012

PERSIAPAN KENDURI BESAR

Bermula minggu ini, Sekolah Bintang agak riuh gempita dengan persiapan menyambut dua kenduri besar kami. STAR telah dimanahkan untuk menjadi pengelola utama bagi dua kejohanan besar peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Pertamanya, Hari Kecemerlangan Sekolah Berasrama Penuh (HKSBP) kali ke-39 yang akan berlangsung pada 25-29 Mei 2012. Manakala pada 2-7 Mei akan berlangsung pula Asian School Debating Championship 2012 yang akan menghimpunkan pasukan-pasukan bahas dari seluruh Asia. Imanshah sempat merakamkan beberapa aksi warga sekolah dalam melaksanakan persiapaan menjelang HKSBP dan ASDC.


Ustazah Wan sedang menggunting pelekat penginapan


Penjaga masa, speaker dewan dan bentara sedang berkursus


Khemah-khemah mula didirikan


Bahagian hadiah dan cenderamata juga bertungkus lumus memberikan yang terbaik


Bilik-bilik bahas disusun dan menunggu masa meja untuk diletakkan 'skirting"


Guru-guru bahagian staistik juga sibuk menyiapkan borang pemarkahan dan keputusan











TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

7 GENTA RASA:

gadisBunga said...

nampaknya semua orang busy!

pena rozie said...

bz ajer...

Encik Suami said...

org yg update blog nie je yg takde keje kan?jgn x ngaku ek.
hahahaha

ckLah @xiiinam said...

ckLah akan datang yg hujung Mei tu...sambil tu nak skodeng cikgu Shah. (psst, debat tu JUN kan tu....)

Kalamhati said...

igt ko imanshah nok make nasik minyok..hehehe

Gen2Merah said...

pastinya guru dan murid akan berganding bahu menjayakan misi tersebut.. semoga berjaya cikgu2

hafiz hafizol said...

mana cikgu Imanshah ?? Kehkehkeh

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget