WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Tuesday, July 10, 2012

SENAMROBIK 1 MURID 1 SUKAN

Pagi tadi telah berlangsung senamrobik 1 Murid 1 Sukan di peringkat sekolah. Senamrobik ini diadakan serentak di semua sekolah seluruh Malaysia. Imanshah sertakan beberapa keping gambar senamrobik pada pagi tadi.


Para pelajar menyanyikan lagu sekolah sebelum memulakan senamrobik.


Mengaminkan doa yang dibacakan sebelum senamrobik.


PElajar tingkatan empat bertindak sebagai "instuctor".


Bersemangat menyahut cabaran Kementerian Pelajaran Malaysia. Kita senamrobik !


Guru-guru turut memberikan kerjasama. Ayuh kita bakar lemak tu !!






TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

2 GENTA RASA:

ROZILA said...

Salam Imanshah,

Ipg Teknik pun ada lancarkan ,tapi tak join sebab ada kursus(Tahsin Al-Quran).

azwa amani said...

as-salam..
lama amani x kesini..

bagus juga kerajaan sarankan mcm ni, tapi jgn lpe asingkan lelaki ngn perempuan, at least terjaga batas2 nya kan kan kan :)

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget