WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Monday, September 24, 2012

PERMOHONAN KE KOLEJ VOKASIOANAL DAN SEKOLAH MENENGAH TEKNIK 2013


Kepada para pelajar Tingkatan 3 yang berminat untuk meneruskan pengajian mereka dalam tingkatan empat 2013 di Kolej Vokasional ataupun di Sekolah Menengah Teknik, anda bolehlah berbuat demikian dengan mengunjungi laman web yang tertera di bawah :


Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi :

Bahagian Pendidikan Teknik dan Vokasional
Kementerian Pelajaran Malaysia
Aras 5 & 6, Blok E14 Kompleks E
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan
62604 Putrajaya


03-88845154




TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

2 GENTA RASA:

Ecah Mashuri said...

As-salam cikgu. sihat ke. lama xmenjenguk :)

Dulu dapa jugak teknik dkat pasir mas tu.tp xamek sebab dpt akaun.xpandai math.huuu

jemi Arifin said...

msihkah ada peluang utk aku apply benda ni?

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget