WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Thursday, January 17, 2013

AYUH BERJUANG ANACONDA STAR !


Minggu yang mendebarkan. Itulah kalimat yang boleh Imanshah ungkapkan untuk Malaysian Junior Hockey League 2013 ini. Petang ini 17 Januari 2013, STAR akan menerima kunjungan pasukan dari utara tanah air, Kedah Hockey Association Jr (KHA Jr) dalam aksi ke dua kami. Manakala esok 18 Januari 2013, STAR sekali lagi akan turun berjuang menentang Majlis Sukan Sekolah-sekolah Kelantan di stadium yang sama. Kedua-dua perlawanan akan diadakan di Stadium Hoki Azlan Shah, Ipoh pada jam 5.00 petang. Sementara itu, berselang sehari dengan rehat, pada 20 Januari 2013, kami akan berkunjung pula ke STadium Hoki Majlis Perbandaran Sungai Petani untuk perlawanan menentang NURINSAFI. 

Penat memang penat. Hanya ketahanan mental diperlukan untuk mengharungi tiga perlawanan yang mendebarkan ini. Apa yang dirisaukan ialah masalah kecederaan yang menghantui beberapa pemain utama. Yang lain, Alhamdulillah, semangat, persefahaman dan kesungguhan pemain berada pada tahap yang meyakinkan sebagaimana aksi pertama kami menundukkan SERATAS 2-0 dalam aksi pembukaan minggu lepas.

Mohon rakan-rakan mendoakan kejayaan pasukan STAR dalam penyertaan sulung kami di Malaysian Junior Hockey League 2013. Ayuh berjuang ANACONDA STAR !
TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

1 GENTA RASA:

MystoryPic said...

Awal tahun dah bertarung...... semoga berjaya

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget