WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, February 10, 2013

COACH IN ACTION

Berakhir sudah kempen MJHL 2013. Penat fizikal, penat otak dan penat emosi. Sampai satu tahap, rasa macam nak kena serangan penyakit jantung bila melihat pasukan sedang ketinggalan. Apapun, tahun 2013 merupakan kejayaan peribadi imanshah dalam sukan hoki apabila berjaya membawa pasukan mengharungi liga yang berprestij. Imanshah bermula kosong, dan Alhamdulillah, berkat kesabaran dan kesungguhan, dan tidak pernah jemu untuk belajar, Imanshah mula meresapi sedikit demi sedikit aura JURULATIH. Imanshah kongsikan beberapa keping gambar sebagai kenang-kenangan sewaktu melatih dan menguruskan pasukan.
Terima kasih buat sifu saya, Coach Nizam Anderson yang banyak membantu saya dalam meniti keseronokan kerja bergelar seorang jurulatih. Tanpa beliau saya tidak berada di tempat saya sekarang. Juga buat semua anak buah saya dalam ANACONDA FAMILY kerana menjadi pemain hoki yang bersemangat dan berdedikasi. Love Hockey, Love Anacondas, Love STAR !

TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

0 GENTA RASA:

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget