WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, March 10, 2013

KHEMAH SPORT DAY 2013

Dalam posting sebelum ini, Imanshah bercerita tentang perbarisan , kali ini Imanshah nak kongsikan pula gambar-gambar khemah rumah sempena Sport day 2013. Ada enam buah khemah yang mewakili enam buah rumah. Walaupun kelihatan dari mata kasar, khemah-khemah yang didirikan agak kurang seni kreativitinya jika dibandingkan dengan tahun-tahun sebelumnya. Mungkin disebabkan masa yang singkat dan minggu peperiksaan yang sedang dihadapi. Apapun, kita tengok sama-sama.


BLACK HOUSE


RED HOUSE


BLUE HOUSE


YELLOW HOUSE


WHITE HOUSE


GREEN HOUSE

Untuk melihat posting Imanshah tentang khemah sukan pada tahun sebelumnya bolehlah berkunjung ke :

















TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

2 GENTA RASA:

dee said...

white house tu gegurl sgt.mihmihmih

Razil Tahir said...

Hoh! saya time sekolah dulu paling banyak pun 4 rumah jer...

then yg putih tue...
white house pentagon sangat... hahaha

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget