WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, May 19, 2013

JOYOUS TEACHERS DAY.. MAK AI GAMBOR SAYA MASUK THE STAR

Semalam, 17 Mei 2013 gambar Imanshah terpampang di dalam akhbar The STAR berkaitan dengan sambutan hari guru peringkat sekolah bertemakan Bollywood. Imanshah pun tak sedar bilakan gambar ini diambil. Seingat Imanshah gambar ini sewaktu Imanshah mengucapkan tahniah kepada guru-guru senior sambil memeluk mereka. Apapun , Alhamdulillah, popular lah sekejap. Menerima banyak respon dari rakan-rakan melalui twittter, facebook dan juga khidmat pesanan ringkas (SMS). Tapi yang penting, muka dah macam hero TAMIL !!! Memang gelap sebab berjemur 2 bulan menghadapi persiapan hoki SBP Kebangsaan. Nak tengok, tengok lah !



TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

3 GENTA RASA:

Kalamhati said...

hehe glemer dio!!!

btw, Selamat Hari Guru utk demo..:)

LIPISLADY said...

Assalamualaikum Cikgu Iman,
Alhamdulillah, bukan senang nak masuk surat kabo weh cikgu, hehe glamour kejap yee, Tahniah, "Happy Belated Teachers Day...

Cik Diana said...

Wahh, cikgu famOus la pasnie. hehe.
Btw. happy belated teacher's day. :p

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget