WAJAH KESAYANGAN HAMBA

Sunday, August 10, 2014

SYAWAL DINANTI, AIDILFITRI DIRAI

Majlis Sambutan Aidilfitri 2014 telah diadakan pada 8 Ogos 2014 di perkarangan Starian Square, STAR Ipoh. Seperti biasa, cikgu diberi tanggungjawab untuk menjadi pengacara glamer buat kesekian kalinya. Ate deme ni udah takde hos ke yang tua jugak deme nak. Kali ini digandingkan dengan Saudara Aiman Nazmi, pelajar Tingkatan 4. Tak mau cakap banyak, jom kita nengok gambo sekitar majlis pada malam tersebut.


Budak-budak memang seronok buat persiapan. Ni ghomah kuning sedang menghias khemah.


Inilah hiasan pentas pada malam itu. Simple dan santai konsepnya.


Antara persembahan yang mencuri tumpuan, dendangan lagu Seloka Hari raya oleh Anaz dan Adik Mustaqim.


Cikgu Khairil pun turut menyumbangkan suara pada malam tersebut. Steady Cikgu !


Makan jangan tak makan semua. 


Bergambar kenangan usai berakhirnya majlis.

Tahun ini, pemenang pertandingan gerai tercantik jatuh kepada Rumah Merah, manakala pakain tercantik  guru lelaki jatuh kepada Cikgu Faris dan Cikgu Hidayah bagi kategori wanita. Tahniah untuk semua dan terima kasih kepada semua guru dan pelajar yang terlibat dalam menjayakan program tahunan ini. Aidilfitri dirai, syawal dinanti. 







TERIMA KASIH KERANA SUDI MENGUNJUNGI HOK SENGOTI. SEMOGA KUNJUNGAN INI BUKAN UNTUK YANG TERAKHIR KALINYA. BERTEMU KERANA ALLAH, BERPISAH PASTI TIDAK GELISAH.

0 GENTA RASA:

PENCINTA BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MONOLOG


Kepada kau yang ditendang murid...
Kepada kau yang menendang murid...
Kepada kau yang lari tak nak ke pedalaman..
Kepada kau yang tak mau pulang ke semenanjung dari pedalaman...
Kepada kau yang makan gaji buta...
Kepada kau yang ajar orang buta...
Kepada kau yang 'mengipas' guru besar...
Kepada kau yang jadi guru besar...
kepada kau yang denda murid merokok...
kepada kau yang merokok dalam stor...
kepada kau yang yang marah murid mengorat...
kepada kau yang mengorat anak murid...
kepada kau yang sepak murid x makan saman...
kepada kau yang disaman ibu bapa

TANPA KAU SEKOLAH SERBA TAK KENA

PING SANA, PING SINI

My Ping in TotalPing.com | Blogged.my | Syoknyer Blogging blogr.my

PENAFIAN

Blog ini merupakan blog peribadi penulis, tidak mewakili aspirasi mana-mana parti politik, organisasi, NGO mahupun tempat penulis bekerja. Hasil penulisan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sendiri. Penulis tidak bertanggungjawab atas masalah "KECIL HATI" yang kronik bagi sesiapa yang mengunjungi blog ini..terima kasih

ShoutMix chat widget